Γαλατσωνα : Εύβοια: Μεγάλη αναζωπύρωση στη Γαλατσώνα - Πλησιάζει στην ... - Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β.

Γαλατσωνα : Εύβοια: Μεγάλη αναζωπύρωση στη Γαλατσώνα - Πλησιάζει στην ... - Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β.. Λίγο μακρύτερα και από την άλλη πλευρά του νησιού. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. 259 likes · 7 talking about this. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. Everything you need to be ready to step out prepared.

Σε πύρινο κλοιό γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. 15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό.

Οικογένεια πήγε διακοπές στην Κρήτη και... εμβολιάστηκε ...
Οικογένεια πήγε διακοπές στην Κρήτη και... εμβολιάστηκε ... from nb.bbend.net
Γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες, καματριάδες τα πύρινα μέτωπα. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β.

Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια.

15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Λίγο μακρύτερα και από την άλλη πλευρά του νησιού. Δεν συνέβη, ωστόσο, το ίδιο στις γούβες, τη γερακίου και τν γαλατσώνα, όπου συγκρατήθηκαν οι φλόγες, αλλά η πυρκαγιά κύκλωσε δυο και τρεις φορές τα χωριά και από διαφορετικές πλευρές. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Everything you need to be ready to step out prepared. Ο καιρός τώρα σε γαλατσώνα. Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video). Oι φλόγες έφτασαν έξω από το χωριό ελληνικά είναι οι φλόγες. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο Εύβοια, ενώ πριν λίγο μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και.

Στην παραλία του αγίου νικολάου οι φλόγες. Ακόμη, το μέτωπο από τη γαλατσώνα και τη γερακίου, που έκαψε σπίτια, ακολουθεί τη δική του κατεύθυνση προς το χυτα της ιστιαίας, καθώς οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή εκεί οδηγούν τις. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video). 259 likes · 7 talking about this.

Δραματική επιχείρηση κατάσβεσης στη Γαλατσώνα Εύβοιας (vid)
Δραματική επιχείρηση κατάσβεσης στη Γαλατσώνα Εύβοιας (vid) from www.voria.gr
Μετακομίσεις και μεταφορές γαλατσώνα ευβοίας | 210 861 1507. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video). Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τη γαλατσώνα. Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Κάτοικος ελληνικών ευβοίας στο μεga:

Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό.

«η καρδιά μου πάει να σπάσει». Στην παραλία του αγίου νικολάου οι φλόγες. Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται στις περιοχές γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Πρόκειται για μέτωπο που έφυγε από. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο Νέο μήνυμα του 112 για τους κατοίκους ιστιαίας, αιδηψού και λουτρών αιδηψού. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. 259 likes · 7 talking about this. Εύβοια, ενώ πριν λίγο μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό.

Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. 259 likes · 7 talking about this. Πρόκειται για μέτωπο που έφυγε από.

Μεγάλες αναζωπυρώσεις σε Αβγαριά και Γαλατσώνα - ΤΩΡΑ
Μεγάλες αναζωπυρώσεις σε Αβγαριά και Γαλατσώνα - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Πρόκειται για μέτωπο που έφυγε από. Μετακομίσεις και μεταφορές γαλατσώνα ευβοίας | 210 861 1507. Στην παραλία του αγίου νικολάου οι φλόγες. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται στις περιοχές γαλατσώνα, γερακιού και γούβες.

Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο

Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. «η καρδιά μου πάει να σπάσει». Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια. Δεν συνέβη, ωστόσο, το ίδιο στις γούβες, τη γερακίου και τν γαλατσώνα, όπου συγκρατήθηκαν οι φλόγες, αλλά η πυρκαγιά κύκλωσε δυο και τρεις φορές τα χωριά και από διαφορετικές πλευρές. Ο καιρός τώρα σε γαλατσώνα. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Πρόκειται για μέτωπο που έφυγε από. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και. Oι φλόγες έφτασαν έξω από το χωριό ελληνικά είναι οι φλόγες. 15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. Νέο μήνυμα του 112 για τους κατοίκους ιστιαίας, αιδηψού και λουτρών αιδηψού.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook